So Sorry

 
Jag vet att min uppdatering av bloggen har varit jätte dålig nu den senaste tiden..Jag har jobbat hela tiden och har inte orkat starta datorn och skriva ett inlägg bara för att lägga upp något på bloggen, om jag ska göra ett inlägg så ska det handla om något jag tycker är intressant eller som jag tror att ni skulle vilja läsa. Här kommer i alla fall en liten uppdatering om vad som har hänt i veckan!
 
                    Före                                                Under                                             Efter
 
I måndags (6/7) så var jag hos Hanna och blekte mitt hår. Egentligen så hade jag tänkt att bleka mitt hår redan veckan innan men den vanliga blekningen skulle tydligen inte ta bort det orangea som jag hade kvar i håret (suck). Dom hade tydligen fått in en ny blekning som skulle göra mindre skada och som finns i två olika toner (askblond och bechblonde) men hon visste inte hur hon skulle blanda den så vi fick boka en ny tid så att hon kunde ringa och kolla med försäljaren hur den skulle blandas. (Jag valde askblond)
 
Vi började med att lägga i blekningen i längderna eftersom det var där det orangea satt, sen efter en kvar/tjugo minuter la vi i det i rötterna också. Vi fick göra det två gånger, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss...efter den andra omgången så var mitt hår lite mer lila på vissa ställen och på toppen så var det grå/blått! Men jag blev faktiskt jätte nöjd med mitt hår ändå! På sista bilden ser ni hur mitt hår ser ut just nu (jag har tvättat mitt hår 2 gånger sen jag var hos frisören), det gråa och lila har gått ur lite så nu är det på väg mot det blonda hållet. 


I onsdags fick jag äntligen hem mitt Spider-Gwen linne från Welovefine! Det gick ju jätte snabbt! Mohahaha.. nu kan jag springa runt som Spider-Gwen när jag vill!  Här får ni en "jätte fin" bild på mig när jag har på mig mitt nya favorit linne. Jag trodde faktiskt att tyget skulle vara lite tjockare och lite stelare eller vad man nu ska kalla det? Dom skickade också med ett roligt kort där det står tips om hur jag ska göra för att ta hand om det på bästa sätt.